Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 19-05-2020 07:46:14

vexw4rrt
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-05-2020
Messages: 0

Asics Gel-Mai marzipan

https://www.footsaledeals.com/media/catalog/product/cache/1/image/600x600/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/n/in411.jpg
Asics schoenen dames sale De GEL-MAI is een grondig eind jaren negentig technisch ontwerp, een opmerkelijke afwijking van bekende Asics-klassiekers zoals de Gel Lyte III of V. Het bovenwerk is uit één stuk, met een volledig externe, asymmetrische veterstructuur, met de standaard Tiger-strepen verplaatst naar een tweedimensionaal logo op de tussenzool, richting de hiel van de schoen. Het kiezen van een technisch prestatiemodel suggereert opzettelijk de dynamiek van menselijke beweging en de skeletstructuur als basis van deze fysieke vitaliteit. Zelfs de colorway herinnert meer aan de atletische wortels van de GEL-MAI dan aan een griezelige begraafplaats.

Asics schoenen zwart rood Door de skeletafbeeldingen in anatomische vorm te presenteren, wordt het skelet gepresenteerd als twee zijden van één munt, als een middel van beweging en sterfelijkheid; Het is een visuele weergave van de nevenschikking tussen een van de meest levendige steden ter wereld en de legioenen van menselijke botten onder de straten. De meer universele boodschap is dat het niet uitmaakt wie je bent of welke reizen je maakt in het leven, iedereen eindigt uiteindelijk als een skelet.

Asics schoenen heren hoog Patta en ASICS zijn terug met hun nieuwste samenwerkingsproject, dit keer gericht op het ASICS Gel-Mai Knit-silhouet. De iconische hardloper uit de jaren 90 krijgt een gemoderniseerde make-over met gebreid materiaal dat het hele bovenwerk bedekt. Andere details zijn een sokachtige kraag, een asymmetrisch vetersysteem, roze-roze kleurtinten, eersteklas bruine nubuck-overlays, reflecterende details en Patta-logo's.

Asics Gel-Mai marzipan De Bodega x Asics GEL-MAI 'Underground' is een technisch prestatiemodel dat opzettelijk de dynamiek van menselijke beweging suggereert, en de skeletstructuur als basis van deze fysieke vitaliteit. De samenwerking vertegenwoordigt een diepgaande materiaalstudie, waarbij gebruik wordt gemaakt van struisvogel-, nubuck-, suède- en kiezelleer dat wordt opgesplitst door de grimmig gestreepte mesh en mandarijn-nylon singels. Verder maakt het model gebruik van een lavendelkleurige merkhak, gespikkelde zolen en een doorschijnende ijszool die de anatomische samenstelling van de menselijke voet onthult. Elk paar bevat een op maat gemaakte Bodega x Asics-verpakking en drie veteropties (mandarijn, wit en lavendel).

https://www.triplesaledeals.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com