Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 14-05-2020 04:32:44

y0um60at
Nouveau membre
Date d'inscription: 14-05-2020
Messages: 2

adidas ozweego hi res coral

https://assets.adidas.com/images/h_320,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/31275e6301c14640818aaa480090eafd_9366/OZWEEGO_Shoes_Orange_EE6465_01_standard.jpg
adidas sko sort mænd OZWEEGO-modellerne blev frigivet i en række iterationer gennem 1990'erne og skubbede hyper-futuristisk fodtøjsdesign helt ud. I denne moderne genoptagelse af OZWEEGO-silhuetten så adidas ud til OZWEEGO 3-sneakeren fra 1998 - en løbesko, der blev omfavnet af gade-kultur. For den nyeste iteration af denne silhuet har adidas Originals identificeret de mest innovative elementer til fremdrift fra det originale OZWEEGO 3-design såsom adiPRENE og adiPRENE +, som giver brugerens maksimale komfort i mellemsålen.

adidas sko dame lyserød Distraheret af deres Superstars igangværende jubilæum har adidas ikke taget meget tid på at udvide deres andre flagskibe. Som sådan faldt modeller som Ozweego hurtigt i vejen ved at sidde i nærheden af ​​måneder uden endnu en frigivelse. Heldigvis begynder tingene langsomt at ændre sig, da mærket ikke kun har givet anledning til en anden komme i deres Havearbejdspakke, men også en pulserende "Chaos" -farve til den førnævnte retro.

adidas sko grøn og hvid Selvom basen er klædt med toner fra hele spektret, er basen utvetydigt neutral, da den for det meste passer til hvide strukturer: Mesh, læder, nubuck osv. Får alle en ren hvid til let creme skygge, med applikationer på toppen, der gør brunt i form af farve mangfoldighed. Tre striberoverlays på siden bryder ud i en pastelrosa, der svarer til den på slangen, der omgiver hælen, mens den tæt komplementerer tåkappens lilla glans. Andre steder fremhæver neongrønne slidbaner såvel som den nytilknyttede Trefoil dubrae, der med frimodighed sidder langs vampen.

adidas ozweego hi res coral Adidas tilføjer Ozweego til sit valg af Pride Month-tema. Denne iteration er udformet med en beige mesh og ruskind øverst og fejrer lejligheden med en rig gradient af regnbue-nuancer fra mørkerød til dyb lilla på mellemsålen. Slanger med hits af orange, gul, blå og lilla væves af øjnene og strækker sig til hælbenken og fungerer som en provisorisk trækflig. Yderligere farver, især i lysere nuancer af blåt og gult, findes på panelets tre-stribede branding-element, der endelig er bundet sammen med rene hvide snørebånd for endnu mere kontrast.

https://www.andksko.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com