Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 11-04-2020 04:47:07

5x8h9c5f
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-04-2020
Messages: 3

Nike Air VaporMax Moc Midnight Fog

https://www.sizehaven.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/p/sport143-1.jpg


Denne Moc-version af Nike Sko Grøn domineres af sort med lys creme, der er beskrevet på “AIR” “MAX” -mærket, der løber ned ad tungen, Swooshes på sidepanelet og hæltrækfliken. Nedenunder har vi den velkendte VaporMax-boble, der er sort ud på den forreste halvdel og får den gennemsigtige behandling på hælen.


Denne gang omkring Nike Sko Herre sport en marineblå tung Flyknit øvre med accenter af sorte Swooshes og en kontrasterende grå hælbenk. Ude af et traditionelt snøresystem udtrykkes “AIR” og “MAX” på det rene vamp-område. Mens en fuld længde rosetonet Air VaporMax-sålesystem løfter og afrunder skoens design.


Nike Sko 2020 var oprindeligt planlagt til at falde i denne uge, men det lysfarvede par er nu indstillet til at debutere i juni for at forberede til sommeren. Denne laceless og opdaterede iteration af silhuetten er dybest set dækket af University Gold på tværs af dens flyknit øvre og hæl område. Kontrastive sorte accenter bruges til Swooshes og branding igennem, mens en klar VaporMax-sål fuldender designet helt.


Den næste colorway at lande på Nike Air VaporMax Moc Midnight Fog denne sommer er i mørkt Gunsmoke-tema. Med en officiel sammensætning af Gunsmoke, Blackened Blue, Thunder Grey og Particle Rose, er sneakeren dækket af den blå nuance på tværs af sin flyknit øvre kant, mens lysegrå ses på TPU-overlejringer på hælen. Mørkede blå swooshes, hælflig og en Particle Rose VaporMax-sål afslutter designet helt.


https://www.tilbudsnkrs.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com