Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 30-03-2020 05:34:04

edq3uwo8
Nouveau membre
Date d'inscription: 30-03-2020
Messages: 2

Reebok Aztrek 96 Wit/Cobalt/Semi Solar Green

https://sneakerstudio.com/eng_pl_Reebok-Aztrek-96-DV7164-21746_1.jpg


De nieuwste versie van de Reebok Schoenen Wit komt van de legendarische winkelier Packer uit New Jersey, die de hardloper uit de jaren 90 een schone en eenvoudige benadering bood. Sinds de goed getekende heruitgave van de Aztrek vorig jaar, is de stijl gewild vanwege het stevige silhouet dat een eerbetoon is aan de typische stijl van de jaren 90, terwijl het nog steeds relevant blijft door bijgewerkte kleurmanieren en materialen. Daarop voortbouwend, heeft de Reebok Packer Aztrek grijstinten en een strakke suède overlay.


De belangrijkste kenmerken van de Reebok Schoenen Dames zijn de gedrongen, bezaaide buitenzool die hem een ​​dikkere vorm geeft dan de eerste Aztrek. Bovenwerk van synthetisch suède, dat het asymmetrische ontwerp van de throwback-versie behoudt. De Hexalite-technologie van het bedrijf is toegevoegd voor verbeterde demping. Naast de geheel witte editie die in de spotlight staat, wordt de stijl aangeboden in pastelblauw en lichtpaars.


Reebok Schoenen Nieuw lanceert 'Sport The Unexpected', een gewaagde en oneerbiedige campagne die baanbrekers viert die zich nooit verontschuldigen voor het doorbreken van de mal. De campagne, die het iconische erfgoed van Reebok en de nostalgie uit de jaren 90 omarmt, begint met 'Storm the Court', een unieke video met een geheel nieuw Reebok Classic-silhouet: de volledig witte Aztrek Double.


Complimenten zijn hier Reebok Aztrek 96 Wit/Cobalt/Semi Solar Green de naam van het spel, waarbij beide kiezen voor twee afzonderlijke maar losjes verbindende thema's met neutrale witte overlays, waardoor ze niet te overbelast worden. De eerste, die levendiger is dan de volgende, is een mix van groen en levendige roze; de laatste vindt plaats langs de opvallende iconografie, waardoor een ongekend grote vector langs het profiel ontstaat. De rijkdom subtieler, de bijbehorende kleurstelling kiest voor een palet van oranje en blauw, met spaarzaam gebruik van de synthetische onderlagen en geborduurde branding.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com