Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 04-01-2020 07:25:09

0f8cbrjz
Nouveau membre
Date d'inscription: 04-01-2020
Messages: 2

Nike Air Vapormax Flyknit Moc 2 Sail

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2018/04/Nike-Air-VaporMax-Moc-2-Sail-AH7006-100-Release-Date.jpg


Denne Nike Sko Dame Hvid og opdaterede iteration af modellen er grundlæggende dækket af University Gold på tværs af dens flyknit øvre og hæl område. Kontrastive sorte accenter bruges til Swooshes og branding i hele, mens en klar VaporMax-sål fuldender designet helt.


Denne Nike Sko Nye Modeller version af Nike Air VaporMax 2 er konstrueret af en komplet Flyknit-overdel, og domineres af sort med lys creme, der indeholder detaljer om "AIR" “MAX” -mærket, der løber ned ad tungen, Swooshes på sidepanelet og hæl træk fane. Nedenunder har vi den velkendte VaporMax-boble, der er sort ud på den forreste halvdel og får den gennemsigtige behandling på hælen.


Den næste colorway at lande på Nike Sko Rød denne sommer er i mørkt Gunsmoke-tema. Med en officiel sammensætning af Gunsmoke, Blackened Blue, Thunder Grey og Particle Rose, er sneakeren dækket af den blå nuance på tværs af sin flyknit øvre, mens lysegrå ses på TPU-overlejringer på hælen. Mørkede blå swooshes, hælflig og en Particle Rose VaporMax-sål afslutter designet helt.


Og nu, indstillet til at falde senere i denne måned, er denne Nike Air Vapormax Flyknit Moc 2 Sail -udgave. En mørkegrå nuance af Flyknit-konstruktion tæpper den øverste med lyse farver af lyserød, der findes på den perforerede hælbenk og en sprøjt orange rammer hæltrækfliken. Den signaturede VaporMax-sålenhed kan prale af en lignende palet med en dyb trækullignende tone, der indhugger de forreste bælge, mens en ekstra stans af lyserød optager plads bagpå.


https://www.tilbudsnkrs.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com