Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 23-12-2019 08:24:40

ff357f8l
Nouveau membre
Date d'inscription: 23-12-2019
Messages: 2

Nike Air Force 1 Low Light Pumice

https://www.ubytovanivkrasu.cz/images/large/products/Nike%20Air%20Force%201%20Low%20-%20P%20nsk%20ivotn%20styl%20-%20Sv%20tle%20pemzov%201733_4_LRG.jpg


Nike Skor Herr har vuxit till att bli en av de mest älskade livsstilssilhuetterna i sportens skor, den introducerades ursprungligen på marknaden som en högteknologisk basketbollsskor, och Beaverton-varumärket drar åter från detta hopparv för en ny low-top makeup i sommar. Denna blandning av sekundärfärger i sydvästlig stil ger en liten '96 NBA All-Star spelvibe, medan utseendet sedan kompletteras med en alternativ tungtikett plus en tidlös vit AF1 mellansula och yttersula.


Nike Skor Nya ber dig ta hem ditt par 3D-glasögon från filmerna för användning av deras senaste Air Force 1-version. Denna klass-exklusiva Nike Air Force 1 Low har en ren vit läder överst på en matchande gummisula. Att markera skon är dess 3D-detaljer på Swoosh-logotyper, tungor, klackar och innersula.


Under sommarmånaderna släpper Nike Skor Gula en helt ny "Luminous Green" färgväg från den ikoniska Air Force 1 Low. Denna premiumutgåva av Nike Air Force 1 är en kvinnor exklusiv som har en full lysande grön läderöverdel med matchande tonhärning. En vit mellansula ovanpå en Gummi-yttersula fullbordar designen.


Nike ser till att dina fötter kommer att ses med denna nya färgväg från Nike Air Force 1 Low Light Pumice. Denna nya iögonfallande smak av den tidlösa silhuetten kräver omedelbart din uppmärksamhet eftersom hela skinnöverkanten har täckts i en lysande grön med tonal detaljer på snören, tungan, innerfodret, hälfliken och märkningen på skon. För kontrast- och efterbehandlingsdetaljer ser vi en vit gummi mellansula, gummi yttersula och silvermetall “AF-1” dubrar på snören.


https://www.modellerskor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com