Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 17-12-2019 04:12:56

d0s96zqb
Nouveau membre
Date d'inscription: 17-12-2019
Messages: 1

Nike Vapormax 2019 Zwar/Psychic Purple/Flash Crimso

https://cms-cdn.thesolesupplier.co.uk/2019/06/Nike-Air-VaporMax-Black-Multi-on-foot.jpg


Toevoegen aan de groeiende Nike Schoenen Heren line-up van Nike is een geheel nieuwe 'Electric Green'-iteratie van de schoen. Dit aanbod heeft een zwart bovenwerk gecombineerd met een combinatie van Scream Green en Electric Green die op de tongen aankomt, Swoosh, hielmerk, binnenzool en VaporMax-zool. Bijpassende zwarte veters, hiellip en overlays maken het ontwerp compleet.


Nike Schoenen 2019 geeft ons een nieuwe colorway van de Nike Air VaporMax 2019 gedaan in een Black / Scream Green-Electric Green-Black kleurenschema. Hierboven weergegeven, is deze iteratie van het model gekleed in een zwart bovenwerk in contrast met de Scream Green- en Electric Green-hits die worden opgemerkt op gebieden zoals de tongen, Swoosh, hielbranding, binnenzool en VaporMax-zool. Andere details op de schoen zijn de zwarte veters, het hiellipje en overlays.


Nike Schoenen Rood houdt hun VaporMax 2019-line-up fris met nieuwe kleuropties en hier is een blik op het nieuwste paar dat beschikbaar komt. Gekleed in een Varsity Red, Black, Bright Crimson en Gym Red kleurenschema. Deze Nike Air VaporMax 2019 heeft een stretch geweven bovenwerk in rode en crimson-tinten gecombineerd met zwarte veters, overzicht van de Swoosh en VaporMax-zool over de volledige lengte.


Het nieuwe paar, kleurgecodeerd als Nike Vapormax 2019 Zwar/Psychic Purple/Flash Crimso, maakt gebruik van een donkergrijze / zwarte tint op het synthetische bovenwerk, samen met een tweekleurige VaporMax-zool die overgaat tussen grijze en transparante transparanten. Terwijl het grootste deel van de schoen donker is, komt de levendigheid in neoneffecten, met name op de Swooshes aan de zijkant en de binnenkant, branding op de hiel, treklipje en tongplaat. Het herhalende roze logo aan de achterkant geeft een futuristische uitstraling, terwijl het groen een gevoel van snelheid geeft. Qua interieur is het voetbed ook bespat met Scream Green, wat een schril contrast vormt met de roze omgeving. Zwarte veters maken de subtiele algehele look compleet om de heldere elementen te laten knallen.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com