Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 05-12-2019 04:28:35

zx9i9kbm
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-12-2019
Messages: 1

Nike Air Force 1 High True Berry/Laser Fuchsia

https://sneakerpeeker.eu/media/image/product/64232/md/air-force-1-high-wmns-334031-110_7_2.jpg


In navolging van de witte en blauwe 'Think 16'-make-up van 2018, kiest deze Schoenen Nike Grijs ervoor om de zomer vol te gaan met zijn grimmige witte palet, maar voegt een beetje extra luxe toe dankzij de eerder genoemde laklederconstructie. Als je goed kijkt, zie je ook het kenmerkende fadeaway jumper-logo van Wallace op de zijhiel. Een tijdloze witte tussenzool en buitenzool vervolledigen de look.


De Nieuwe Nike Schoenen 2019 keert terug in een zeer populair kleurenschema voor de zomermaanden gekleed in een mix van wit, gym rood, gom medium bruin en zwart. Dit aanbod heeft een bovenwerk van wit getrommeld leer met zwarte nubuck op de Swoosh-logo's, hiel en enkelband. Hints of Red wordt gebruikt op de tongen, aangevuld met een volledige rubberen buitenzool.


De Schoenen Nike Heren Wit is een frisse variant van het iconische silhouet, een favoriet van gepensioneerde NBA-ster Rasheed Wallace op en naast het veld. Deze speciale editie colorway viert zijn invloed op het model en doet denken aan de volledig witte AF1 Sheed die in 2003 is gevallen. Afwerkingsdetails bestaan ​​uit verstelbare enkelbanden, het kenmerkende logo van Sheed op de hiel en een tonale witte rubberen zool.


De Nike Air Force 1 High True Berry/Laser Fuchsia gedurende zijn hele loopbaan in de NBA. Om de voortdurende steun van de legende voor de high-top te eren tijdens zijn 16-jarige stint in de Association, brengt Nike een speciale colorway van het model uit. Het geheel witte kleurenschema heeft een bovenwerk van lakleer en een bijpassende enkelband. Het hoogtepunt is een silhouet van Sheed die zijn kenmerkende fadeaway fotografeert, gestikt op elke zijhiel.


https://www.air270sport.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com