Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 23-11-2019 06:54:43

g1g68uux
Nouveau membre
Date d'inscription: 23-11-2019
Messages: 3

Adidas Sobakov Legend Marine

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/a5abb29088f2454da117a9bd01043f12_9366/Sobakov_Shoes_Blue_BD7562_010_hover_standard.jpg


Deze Schoenen Adidas Dames is voltooid met een grote witte lederen tong verwant aan traditionele voetbalschoenen, een golvende gom tussenzool en zwarte Boost-demping. Extra details zijn onder meer het logo van elke medewerker op de tongtabs, een oranje-vormige hang-tag en speciale inlegzolen bedekt met een illustratie van Naranjito.


De Schoenen Adidas Wit werkt samen met adidas Originals om zijn eigen versie van de Sobakov uit te brengen. Deze adidas Sobakov is gekleed in een zwart, grijs en wit kleurenschema. Het heeft een bovenwerk van zwart suède met een gradiënt van drie strepen aan de zijkanten en camouflagedruk op het lipje en de hiel. Afwerking van het ontwerp zijn merkzolen met grafische prints op de doorzichtige buitenzool.


De luxe detailhandelaar Schoenen Adidas Sale ook meer dan alleen de colorway en de stof van de Sobakov. Sinds het een jaar geleden werd uitgebracht, is het silhouet onaangeroerd - maar nu voegt sivasdescalzo adidas ‘BOOST-technologie toe aan de zwarte sneaker, in combinatie met een gebeeldhouwde gomzool. adidas zal doorgaan met het gebruik van BOOST-uitrusting voor algemene release Sobakov's, het ontwikkelen van de line sneakers line-up.


Andere fysieke aanpassingen aan de standaard Adidas Sobakov Legend Marine zijn de middenzool, die deze hoger ziet stijgen en de zij- en middenzijden van de schoen beklimt. sivasdescalzo maakt het bewerkte lichaam af met een rubberen hielkap, die tussen de zwarte BOOST-eenheid en het heldere "Power Blue" lederen achterpaneel zit.


https://www.tofstesneakers.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com