Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 21-11-2019 08:23:00

1jkwx01r
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-11-2019
Messages: 0

Nike M2k Tekno Zwart Royal Volt

https://www.withsneaker.com/wp-content/uploads/2019/03/Nike-M2K-Tekno-Black-Royal-Blue-Volt.jpg


Bewijsend dat Schoenen Nike Sale het wat blijvende kracht heeft voorbij die bevlieging, is de Tekno klaar om volgende maand uit te brengen in zijn onbetwistbaar wildste kit tot nu toe. Opgemaakt met een aantal sierlijke dierenprints is het M2K Tekno "Animal Pack" te vergelijken met de talloze releases onder dezelfde monicker, rijp met namaakbont dat lijkt op een luipaard, een zebra en een koe. Bovendien - als die verfraaiingen niet genoeg waren om je aandacht te trekken - zijn de andere lagen doorschijnend en fungeren ze als een venster naar de binnenkant van de sneaker, wat betekent dat je sokspel op het punt moet staan ​​wanneer je deze Teknos vastzet.


De Schoenen Nike Rood arriveerde in 2018 en is omarmd door sneakerheads dankzij zijn dikke runner-look die weer populair is geworden. Met Spring om de hoek geeft Nike de vrouwen een nieuwe colorway die ons herinnert aan al het mooie warme weer. Beginnend met een witte basis, heeft deze M2K Tekno een lederen constructie over de hele bovenkant. Zwarte overlays zorgen vervolgens voor een contrast, samen met Hyper Jade op de hiel, binnenvoering, oogjes en de branding. Wit en zwart komen samen op de tussenzool en buitenzool om het ontwerp af te maken.


Schoenen Nike Heren Sale wordt het beste silhouet voor het voorjaar van 2019. De dikke sneaker is helemaal in de mode en wordt ook verkocht voor een betaalbare prijs, zodat je je rotatie kunt vullen met verschillende kleuren. De nieuwste versie die wordt geïntroduceerd, is de optie "Laser Fuchsia". De M2K Tekno "Laser Fuchsia" heeft een gestructureerd, iriserend bovenwerk dat een gewaagde paarse tint heeft. Het wordt verder geaccentueerd met een hete roze Swoosh en een opvallende hielclip van dezelfde kleur.


Deze keer krijgt de sneaker een Nike M2k Tekno Zwart Royal Volt revisie, waardoor de colorway een unieke draai aan levendige overlays krijgt. Het bovendeel is versierd met een zwart-witte lederen basis en biedt enkele koningsblauwe hits op de neus, vetergebieden, hielgedeelten en zelfs de Swoosh-branding. Dit wordt ontmoet met een kleurrijk spel van "Volt" -hits op de hiel en tonggebieden, en sluit het af met een "Volt" -gekleurde binnenvoering.


https://www.air270sport.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com