Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 08-11-2019 06:29:37

9r0gnght
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-11-2019
Messages: 3

Nike Air Max 97 Amarillo/Team Red

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2019/06/Nike-Air-Max-97-Amarillo-Team-Red-CI1957-717-Release-Date-4.jpg


Het paar is vrij de Schoenen Nike Dames toegang tot de huidige releasekalenders en kiest voor iconische paletten van vroegere sneakers, hoewel in nieuwe tooling dat veel verfrissend is. Glad leer en kruisende vormen bedekken het bovenwerk in glad leer met textuurgaas dat contrast toevoegt door middel van de kenmerkende lagen van het model. Iconografie volgt het voorbeeld, zit in contrast met een uiteenlopende achtergrond, terwijl de gepatenteerde groene tint thuiskomt binnen de grenzen van de luchtbel en door de onderste leidingen over het profiel.


Met een klassiek wit, Schoenen Nike Zwart en rood kleurenschema bieden deze 97's vervolgens een herhalende cursieve Nike tekstlogoprint die om twee van de golvende zijpanelen van het bovenwerk loopt voor contrast. De kenmerkende details van het ontwerp komen aan via een geschetst Nike-logo dat bijna lijkt alsof het op ruitjespapier op de laterale middenvoet en opnieuw op de binnenzool is geplaatst. Gevlekte witte / rode veters en een opvallende rode Air Max-dempingseenheid komen dan van boven naar beneden om de look af te maken.


Met behulp van een getrommeld lederen spatbord en een goed zichtbare reflecterende bies boven een meshbasis, presenteren deze Schoenen Nike Sale een tonale look met hun bovenwerk en accentueren deze vervolgens met een trio kleine witte geborduurde Swooshes. Wanneer je deze 97 omdraait om naar de mediale kant te kijken, zul je ook een uniek detail opmerken: een vleugje badstof met textuur verschijnt op de middenvoet voor een vleugje luxe flair. Een zwarte tussenzool, zwarte Air Max-dempingsunit en een zwart / antraciet loopzool vervolledigen het uiterlijk.


Terwijl in een snelle blik een over het algemeen eigentijdse Nike Air Max 97 Amarillo/Team Red voor het silhouet, onthullen gedetailleerde looks enkele van de wijzigingen die trouw zijn aan zijn broederlijke tweeling. Een met metaal afgewerkt spatbord creëert een verbinding met de hardshell-mallen van de bovengenoemde, met de iconische koolstofvezelhits die zich net boven de vossen van het profiel een weg banen. Mesh is hetzelfde open gebreide weefsel in een zwarte mat met golvende biesjes die contrast toevoegen door een soepeler leer.


https://www.tofstesneakers.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com