Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 11-08-2018 10:42:25

leakage
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-08-2018
Messages: 3

adidas zomerschoenen

http://www.carsmall.net/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/202x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/d/adidas-nmd-xr1-pure-white-grey-sale_5.jpg


adidas Originals adidas zomerschoenen blijft de adidas NMD-warmte voor het seizoen 2018 van Holiday brengen. Vandaag bekijken we een gloednieuwe adidas NMD XR1, die sportgereed geüpdatet is met het beroemde silhouet met een beschermende kooibedekking, lange dempingsdemping op de middenzool en een gestroomlijnd ontwerp in combinatie met luxe elementen van suede op de tong en hiel voor een extra verwijderde tak.

adidas-consortium adidas luchtkussen schoenen en Zwitserse schoenenfabrikant Titolo werken samen aan een frisse, ijzige NMD. Met winkels in Zürich, Bern en Basel heeft Titolo gekeken naar de dramatische natuur in de regio om een ​​sneaker te creëren die is geïnspireerd op alpine sneeuwzones en verborgen gletsjerverschijnselen.

Na een incidentele Adidas-schoenen beschikbaar inspectie is snowscape een gewone deken, een uitgestrekte, eentonige witte vlakte. Maar pan boven de berghelling en patronen beginnen te verschijnen. De buitenste laag van poeder verschuift, vormt tessellaties en vegende, steeds veranderende ribbels op het oppervlak.


De Titolo adidas NMD XR1 NMD XR1 Trail weerspiegelt dit landschap via een losse maaswijdte in de Primeknit-bovenkant van de sneaker en geperforeerde leren details, terwijl de asymmetrische overlay lijkt op een met sneeuw bedekte rand in het zonlicht.


http://www.luckyisport.com/

Hors ligne

#2 09-10-2018 14:05:37

Olive
Invité

Re: adidas zomerschoenen

Really beautiful to see this Adidas summer shoes and here the whole specification of this shoes is shared. I'm interested to see this kind of more products and if possible try to add some more similar product details. internet providers near me

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com