Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 21-05-2020 07:45:23

d2ocwoph
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-05-2020
Messages: 1

adidas nmd hu x pharrell

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61WK1Icek1L._UX395_.jpg
adidas schoenen heren grijs Toen Adidas in 2015 voor het eerst de NMD introduceerde, trok het de aandacht van mensen op een grote manier, het gebruik van de boosttechnologie van adidas, het futuristische Prime-knit bovenwerk en de algehele esthetiek van de schoen was een verademing voor sneakerheads over de hele wereld. Maar pas in 2016, toen adidas Originals samenwerkte met Pharrell Williams voor de eerste Human Race-collectie, werd het echte potentieel van de schoen gerealiseerd.

adidas schoenen dames 2020 Snel vooruit naar 2018 en de adidas Originals by Pharrell Williams Hu-collectie gaat nog steeds goed, en de twee ontmoeten elkaar dit seizoen opnieuw om hun creatieve partnerschap voort te zetten en het Hu-verhaal verder te ontwikkelen. Deze collectie is een voortzetting van de SOLARHU-collectie, die is geïnspireerd op de onverschrokken kleuren, gedurfde patronen en stilistische flair van Oost-Afrika, en waarin Pharrell zijn experimenten met gedurfde prints en texturen voortzet.

adidas schoenen kopen online Naast de visuele esthetiek van het gebied, hebben Pharrell en adidas ook hun gedeelde overtuiging herhaald dat we door sport allemaal de kracht hebben om levens te transformeren, daarom put de collectie sterk uit de traditie van hardlopen over lange afstanden met een rijk erfgoed in de regio Pharrell, die zijn nu iconische Hu NMD opnieuw bezoekt, speelt met de gevestigde esthetische kenmerken van de SolarHu-samenwerking. Elke sneaker in de collectie, uitgedrukt in vier gedurfde kleuren, Power Blue, Clear Blue, Black en White, heeft een geprinte kraag, ontworpen om traditionele Oost-Afrikaanse weeftechnieken op te roepen in een mengeling van kleuren.

adidas nmd hu x pharrell Pharrell's voorliefde voor kleur is duidelijk zichtbaar in zijn vele adidas-samenwerkingen met de nieuwste bovenop de NMD Hu Trail - toepasselijk nagesynchroniseerd als de 'Know / Soul' - die overal verblindende neon-groenen aanneemt. Als een soort terugkeer naar vorm, roept het paar een sterke verbinding op met de debuterende originelen, maar met aanpassingen door middel van trail-geschikte treden. Bovenwerk van gebreid materiaal is de norm, hoewel het kenmerkende borduursel over de teen opnieuw is bijgewerkt met respectievelijk "KNOW" en "SOUL" op de rechter- en linkervoet.

https://www.schoenenmark.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com