Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 07-05-2020 04:16:07

7itf2aqc
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-05-2020
Messages: 0

Asics Serrano groen

https://www.colorgoedkoop.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/t/i/tig012.jpg
Asics schoenen heren zwart In 1949 creëerde Kihachiro Onitsuka de eerste ASICS-schoen in zijn woonkamer in Kobe Japan, onder de naam Onitsuka Tiger. Onitsuka Tiger, de voorloper van ASICS, werd geboren in 1949. Het merk begon met de toewijding van Kichachiro Onitsuka aan het bevorderen van de gezondheid van jongeren door middel van sport en sindsdien zijn de Onitsuka Tiger-strepen synoniem geworden voor premiumprestaties.

Asics schoenen dames 2020 In de jaren 80 en 90 maakte Asics competitieve sportschoenen onder het label Onitsuka Tiger. Het vertrouwde hardloopschoenenbedrijf is in 2015 herrezen voor de sportlevensstijlmarkt en bracht retro-hardlopers terug zoals de geïnspireerde Serrano, een schoen die voortkwam uit revolutionaire track-spikes uit de jaren 70. Een gestroomlijnd silhouet draagt ​​de racewortels van het merk en het lichtgewicht nylon bovenwerk en de puntige rubberen buitenzool komen rechtstreeks uit de schoot van T&F. Combineer de Serranos met een stevig pak en laat de suède texturen de stijl van deze slanke dieren naar voren halen.

Asics schoenen wit met blauw De Onitsuka Tiger serrano was het begin van sportschoenen voor kampioenen, omdat hij geïnspireerd was op de spikes van de jaren 70. De historische sneaker draagt ​​de traditie van de racegewoonten van het merk met zijn algehele silhouet, dat een lichtgewicht nylon bovenwerk heeft en een puntige rubberen buitenzool die de spikes van een atletiekschoen nabootst. Accentuering van de hiel en de neus zijn de suède texturen met dubbele overlay en een gewatteerde tong en kraag voor maximaal comfort in wat ooit een high-performance trackschoen was om te racen.

Asics Serrano groen De Serrano zou in de jaren '70 mooi passen in het hoogtepunt van het atletiektijdperk. Het is bijna een minimalistische hardloopschoen, hoewel ik van plan ben ze alleen voor casual gebruik te dragen. Het is een zeer laag ontwerp met een dunne rubberen buitenzool. Net als andere minimalistische / overgangsschoenen, past hij als een pantoffel. Je kunt de weg voelen en je pas is katachtig en moet worden berekend. Wat het plaatst in de lichte tot middelzware categorie hardloopschoenen, maar ik heb gemerkt dat moderne, hoogwaardige hardloopschoenen hetzelfde gewicht hebben, maar met betere demping en ondersteuning om te rennen.

https://www.colorgoedkoop.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com