Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 22-04-2020 07:38:31

ngcj5nc1
Nouveau membre
Date d'inscription: 22-04-2020
Messages: 1

Nike Air Max 1 Watermelon

https://www.joggersize.com/media/catalog/product/cache/1/image/1000x1231/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/n/i/nike-air-max-1-sunset-pulse-ah8145-106-os-1.jpg


Het meeste Nike Schoenen Dames Sale wordt gedomineerd door mesh-stoffen voor extra ademend vermogen tijdens warme zomerdagen. Boven op de tong is een zuiver wit Nike-logo gestempeld, aangevuld met tonale veters. Grijze schakeringen op de zijwanden worden gecontrasteerd door een lichte jade Swoosh, passend bij de toon van het bovenste oogje en de gladde volnerf lederen spatborden hieronder. Als finishing touch wordt het silhouet geleverd met een slanke witte tussenzool, vergezeld van een Air unit-zool en een golfvriendelijke gekartelde buitenzool voor optimale tractie en ondersteuning.


Volgens de sneaker leaker-groep Nike Schoenen Groen zouden er naar verluidt twee nieuwe "Pine Green" en "Atmosphere" iteraties van het originele Nike Air Max hardloopmodel verschijnen tijdens respectievelijk het herfst- en vakantieseizoen van dit jaar. Hoewel vroege afbeeldingen nog moeten lekken, wordt van de paren verwacht dat ze identieke 'Air'-branding op de bovenste zijpanelen hebben, vergelijkbaar met hun voorganger.


Het origineel werd in Nike Schoenen 2020 in zeer beperkte aantallen uitgebracht, hoewel Nike naar verluidt de versie van dit jaar in veel hogere aantallen zal uitbrengen. De Swoosh heeft in het verleden hetzelfde gedaan voor Air Max Days, toen OG atmos x Nike Air Max 1's werden teruggebracht als algemene releases.


Net als zijn kleinere equivalenten, heeft deze Nike Air Max 1 Watermelon een neutrale basis, geanimeerd met florale afbeeldingen en uiteenlopende tinten. De eerste verschijnt nauwelijks op de voorvoet, maar bloeit in de richting van de hiel tot een boeket. Neon groene veters zitten bovenop levendige blauwe tongen en zijn ingeklemd tussen gouden, corduroy profiel Swooshes. Hoewel de fluweelzachte ribben nergens anders verschijnen, doet hun rijke gele schema dat wel, namelijk als achtergrond voor de madeliefjes op de inlegzolen. Onderaan zien tussenzolen en buitenzolen af ​​van elk bloemgerelateerd palet, maar maken nog steeds een statement met hun respectievelijke "Volt" -achtige venster en ijzig blauw doorschijnend loopvlak.


https://www.schoennieuwe.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com