Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 10-04-2020 06:01:04

omer5kdi
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-04-2020
Messages: 3

Nike Air Max 95 Moon Particle

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0933/1060/products/nike-air-max-95-light-silver-2-white-monn-particle-307960-018_1200x630.jpg


De klassieke hardloper heeft een Nike Schoenen Sale van zwart mesh met overlays van gestructureerd leer aan de zijkanten en een zwarte neus en verschillende grijstinten. De bepalende Court Purple en Teal Nebula-tinten zijn te vinden op de ogen, branding en voering, terwijl reflecterende details naast een tonale zwarte rubberen zool het ontwerp voltooien.


De Nike Schoenen Dames colorway bedekt het merendeel van het bovenwerk van de klassieke hardloper in felrood met de golvende panelen aan de laterale en mediale zijde afgewisseld met kleurrijke patronen die doen denken aan de jurk gedragen door paarden en hun jockeys. Op elke tong zijn drie kronen gestikt, waarbij de tweede goud is om de Preakness Stakes in Baltimore aan te duiden, de tweede poot van de Triple Crown.


Tijdens Paris Fashion Week onthulde Nike Schoenen Zwart hun nieuwste samenwerking met Nike met een paar kleuropties van de Air Max 95. De ene is gekleed in Triple White, een andere in Triple Black en de derde met een kleurverloopblokkering. De schoen heeft een DIY-achtig ontwerp met zichtbaar schuim in een gedeconstrueerde bouw.


Voor het "Away" -paar is de Nike Air Max 95 Moon Particle ontworpen met een knipoog naar de kenmerkende keuken van de stad, krabben. Een zwart bovenwerk is geaccentueerd met witte overlays en een feloranje lakleren streep op elk zijpaneel. Elke tong trekt een geanimeerde krab aan.


https://www.schoennieuwe.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com