Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 14-12-2019 07:30:09

64zey1tt
Nouveau membre
Date d'inscription: 14-12-2019
Messages: 2

Balenciaga Triple S Zwart Blauw

https://kicksgaleria.com/wp-content/uploads/2019/08/giay-balenciaga-536737W09OH1007-03.jpg


Met de extreme tussenzool intact, is Balenciaga Schoenen Zwart nieuwe detaillering beperkt tot vlekkerige kleuren die vanaf de tussenzool op het leren bovenwerk opkomen. Beide kleuren bieden deze vlekken in alle onderste delen van het bovenwerk. De gestapelde tussenzolen zijn ook licht verontrustend; op bepaalde panelen lijkt de verf weg te zijn versleten en verschijnen vervuilde vlekken in de richting van de buitenzool en in de buurt van de tong.


De Balenciaga Schoenen 2019 zijn nietje silhouetten geworden in de streetwear-gemeenschap. De Triple-S heeft een omvangrijke vorm, terwijl de Track sneaker een wandelprofiel biedt voor degenen die een sportieve look willen creëren. Net op tijd voor de lente zijn beide sneakers 15 procent lager dan de oorspronkelijke verkoopprijs bij luxe retailer SSENSE. De nieuwste versie van de zwarte Triple-S heeft een duidelijk tussenzooldetail met witte branding op de zijkant. Een combinatie van blauw, roze en grijs bedekt de overlays op de Track-sneaker.


Het immer populaire Balenciaga Schoenen Heren keert terug in een opvallende nieuwe blauwe en oranje kleurstelling met felrode details. In navolging van de even opvallende zwart / grijs / volt colorway uitgebracht in de zomer, gaat deze versie terug naar de originele lambrisering van het model op de bovenkant met een groot zijlogo. Door velen beschouwd als de koning van 'papaschoenen', zit de Triple S meestal niet lang op de planken. Dus als u van plan bent om deze specifieke colorway te verwerken, kunt u beter snel gaan via de onderstaande pre-orderlink.


De nieuwe colorway heeft een holistisch gekleurde neon Balenciaga Triple S Zwart Blauw, waarbij de gebruikte materialen uitvoerbaar schuim en gaas zijn, met lederen accenten op de neus, mediale en laterale zijkanten, hiel en de vetergebieden. Het bovenwerk is voorzien van de altijd indringende, enorm grote 3-laags buitenzool die een doorschijnende basis heeft met meer ondoorzichtig gekleurd rubber nabij de tussenzool. Zoals altijd behoudt de sneaker de beruchte branding hits aan de zijkanten, tong, evenals de unieke maatstempel op de teen.


https://www.triplesaledeals.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com