Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 28-11-2019 03:16:46

derdoor@yahooweb.co
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-11-2019
Messages: 4

Kopen Nike Air VaporMax

De Kopen Nike Air VaporMax debuteerde in maart op Air Max Day in de schone en coole "Pure Platinum" colorway voor zowel mannen als vrouwen. Sindsdien heeft de meedogenloze druk van Nike op de Vapormax geleid tot een eclectische mix van kleurstellingen die in de winkelrekken liggen, maar die niet dezelfde impact hebben als degene die het allemaal begon.

https://www.goodsnkr.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/k/nk-w-ar6632-102-air-vapormax-2019-1.jpg

Vorige week kregen we een eerste blik op een gelekte Nike Air VaporMax Goedkoop monster, en nu krijgen we een betere kijk op de schoen in kwestie en leren we ook een belangrijk detail: het is een Vapormax-band. De nog niet uitgebrachte versie van de VaporMax zonder veters en een toegevoegde middenvoetriem ziet eruit alsof deze in de detailhandel kan worden geïntroduceerd, net als de standaard VaporMax, door eerst een samenwerking met CDG te laten vallen voordat de algemene release-kleuren worden geïntroduceerd.

Nike heeft de releasedata aangekondigd voor 7 aankomende Nike Air VaporMax Lage Prijs colorways! We waren een beetje verdrietig om te horen dat de twee premium NikeLab-uitvoeringen teruggedrongen zijn voor de nabije toekomst, maar vandaag kondigde Nike News aan dat de opties "Desert Moss" en de exclusieve "Tea Berry" voor dames op 29 juni zullen verschijnen. Andere Nike VaporMax lijkt dit zomer 2017-seizoen aan te komen, waaronder een opvallende "Chrome Brush" -look met Metallic Silver-merkset die op 7 juli wordt uitgebracht, samen met een "City Tribes" -esthetiek die meer Cargo Khaki-opties biedt aan het must-have hardloopmodel.

Ze hebben juweel Swooshes vernieuwd op Lunar-uitvoeringen van de Air Max 1, transparantie toegevoegd aan hetzelfde model in een knipoog naar Chinese acupunctuur, en meer. Nike Air VaporMax Schoenen Dat gezegd hebbende, CLOT's aanstaande Nike VaporMax is conventioneler in vergelijking met eerdere experimenten met de Swoosh dankzij het feit dat ze binnen de grenzen van de traditionele Flyknit-structuur van het paar blijven.

Ongetwijfeld Nike's grootste sneaker van het jaar sinds het debuut eerder dit voorjaar, de hits blijven komen voor de Nike Air VaporMax Dames/Heren deze zomer. NikeLab's nieuwste prestigieuze editie van de schoen is vandaag net uitgebracht met deze indrukwekkende, levensstijlgerichte look in Midnight Fog Flyknit verweven met Cargo Khaki en Desert Moss voor een aards gevoel boven de verduisterde Air-units over de volledige lengte.

www.goodsnkr.com

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com