Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 06-10-2018 04:19:45

ZZZIJIKSDFF
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-10-2018
Messages: 4

nike air max 95 herren

https://photos6.spartoo.com/photos/827/827125/827125_500_A.jpgI dag tager vi et kig på de officielle billeder af nike sko Bordeaux. Selv om denne farveway af AM95 ikke har fået en udgivelsesdato endnu, er det sikkert at sige, at vi kommer til at se det hos forhandlere i efterårssæsonen. Udtrykt i en tonal øverste, der bruger Bordeaux og Portvin nuancer, er sko konstrueret ud af en kombination, der omfatter mesh, ruskind og læder. De endda op i æstetikken lidt med brugen af ​​laklæder noteret på den øverste del af gradient sidepaneler. Reflekterende detaljer på hælen, broderet Nike branding på tungen og siden af ​​hælen og en hvid mellemsål komplet skoens udseende.


Ovenfor finder du de officielle billeder af nike sko 2018 Premium SE gjort i sort, hvid og team orange farveskema. Sagt for at være en premiumgengivelse af modellen, kommer Nike Air Max 95 i en sort øvre lavet i en kombination af forskellige premium teksturerede materialer. Det alt-sorte udseende er så kontrasteret af hitsne af hvid og orange på tungan / branding, og den hvide bemærkede på Air Max-sålenheden.


Nike's faste dominans på nike air max 95 fodtøjsmarkedet fortsætter, da det falder næsten for mange silhuetter og farveveje til at følge med. Den nyeste iteration af den ikoniske Air Max 95 kommer i en glødende gylden nuance af "Champignon." Varemærket stripe-panelet design er opdateret i tekstureret nuancer af blank laklæder og ruskind. Afrunding af tonal øverste er komplementær snøring og branding på tungen, og en broderet hvid mini Swoosh ved hælen. Hele aggregatet sidder på toppen af ​​en "Sail White" skulpturet såleenhed med Air Max-dæmpning.


nike air max 95 herren  Sneakerboot skal returnere i 2017, da vi er officielt godt ind i efterårssæsonen. Set ovenstående er det, der helt sikkert vil være en af ​​de mest populære farvelægninger, der frigives med hvede / flaxen. Denne vinterede version af Air Max 95 er blevet omdannet til en sneakerboot takket være et nyt neoprenstøvler på tungen og ankelen, der klemmer din fod og vil give dig en god pasform. Andre detaljer omfatter læder på tå og hæl og nubuck på sidepaneler.http://www.stvprxsko.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com