Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 06-10-2018 04:09:49

ZZZIJIKSDFF
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-10-2018
Messages: 4

nike dunk low zwart

https://images.complex.com/complex/image/upload/c_limit,w_680/fl_lossy,pg_1,q_auto/nike-dunk-low-ishod-wair-white-black-2_copy_f4tj0k.jpgDe Nike schoenen  is aangekomen in een neutrale colorway die fans van de SB-lijn gemakkelijk kunnen laten schommelen. Kijkend naar deze SB Dunk Low zien we dat het een zwart leer heeft op een goed deel van het bovendeel, samen met donkergrijze suede overlays die een subtiel contrast bieden. De merknamen Swoosh en tong komen ook in Dark Grey terwijl de Nike op de hiel in het zwart is uitgevoerd. Onderaan zien we een witte rubberen tussenzool en een rubberen buitenzool.


Nike neemt zijn eersteklas SB sneaker - de SB Dunk Low - en ontdoet hem van alle dingen die niet essentieel zijn met de nieuwe "True to Form" Nike schoenen 2018  Pro Decon. Met deconstructie in het achterhoofd blijven de iconische designlijnen van deze sneaker behouden, waardoor deze zijn kenmerkende uitstraling heeft tijdens het aankleden in een licht botkleurenschema. De Dunk Low heeft sinds kort een beetje een opleving beleefd met de geremixte terugkeer van het onmiskenbare Jeff Staple Pigeon-ontwerp, evenals de Medicom Toy x Nike SB Dunk Elite.


Als vervolg op de samenwerking met Soulland verschijnt de nike dunk low  voor het einde van 2017 in een skate-camo-thema. Het opvallende militaire motief is te zien op de ondervloeren van textiel, terwijl overlays met olijfvlokken van olijfgroen het bovenste deel vormen. Toneelzwarte accenten worden gebruikt voor de tong, lederen swooshes aan de zijkanten, voering en tussenzool, als een rubberen buitenzool maakt het stijlvolle ontwerp helemaal af.


Zijn er fans van de nike dunk low zwart ? De Dunk Low is een klassiek silhouet dat tegenwoordig over het hoofd wordt gezien en vandaag brengen we je een nieuwe colorway die je met vrijwel alles kunt dragen. Deze Nike Dunk Low ziet er strak en klassiek uit, terwijl de schoen wordt gedomineerd door een bovenwerk van zwart suède met perforatie-details op de teen. Het lederen Swoosh-logo op de zijpanelen en het hielstukje zijn voorzien van 3M reflecterende details voor een leuke touch. De dingen onderaan afwerken is een witte rubberen tussenzool / buitenzool.
http://www.zwtnlzsen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com