Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 13-09-2018 03:13:37

swiftly
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-09-2018
Messages: 3

adidas schoenen sale

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71L5bXj8NOL._UY395_.jpg


De adidas schoenen sale adidas adizero Adios Boost hardloopschoen is de opvolger van de populaire Adios 2, die een vreemde naamgevingsconventie lijkt. Het is een lichtgewicht, racevlak gericht op neutrale lopers, maar een geweldig paar hardloopschoenen voor hardlopers op zoek naar een stijlvolle, comfortabele paar hardloopschoenen.


Zoals ik al zei, adidas outlet online shop ze zijn geweldig om te gebruiken voor intervaltraining op een baan, maar ook voor races op kortere afstanden zoals een 5-10K. Het is absoluut niet beperkt tot korte afstandsevenementen zoals weergegeven in de resultaten van de New York City Marathon. De winnaar, Geoffrey Mutai, eindigde om 2:08:24 met de Adios Boost, evenals de 3e, 4e en 5e plaats runner! Als alleen de winnaar van de 2e plaats ze droeg, had hij het over het vegen van het podium voor Adidas (hoewel 4/5 ook niet slecht is).

De Adios adidas outlet schoenen Boost is een beetje lichter dan zijn voorganger op ongeveer 8 ounce met een bovenwerk van mesh dat extreem goed ademt en de tussenzool maakt gebruik van de Adidas Boost-technologie gemaakt van TPU in plaats van de conventionele EVA die uitstekend werk levert bij het absorberen van schokken en contact tijdens het hardlopen . De buitenzool / middenzool-interface heeft het Adidas Torsion-systeem zoals op de Energy Boost, een web van dun, stijf groen plastic onder de boog en strekt zich uit in strips aan de buitenranden richting de teen. Dit systeem produceert de pittige teen en helpt ook om het Soft Boost-materiaal te stabiliseren.

Ik heb adidas adizero dames maar een paar weekendritten gemaakt met de Adidas Adizero Adios Boost, maar van die paar runs denk ik dat ik mijn nieuwe raceflats heb gevonden. Ik heb eerder exclusief in mijn Brooks Racer ST 5's racen en hoewel ik niet zoveel klachten heb met die schoenen, voel ik me als de combinatie van het lichte en slanke ontwerp, samen met de nieuwe Boost-technologie van Adidas, deze zeker kunnen geven me die extra lift tijdens mijn races. Ik heb een halve marathon in januari en ik overweeg Adios Boost als mijn ga-to-race schoenen te dragen, ik moet nog een paar runs meer doen om ze te helpen inbreken!

http://www.kaischoenen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com