Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'ętes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 13-09-2018 02:56:45

dyfguz
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-09-2018
Messages: 2

adidas yeezy 350 boost pirate black

https://static.highsnobiety.com/wp-content/uploads/2015/08/7-influential-instagrammers-yeezy-350-boost-pirate-black-00.jpg"Sneaker" debuterade vid Kanye West x adidas skor Yeezy Säsong 1 samling i februari till kritiskt tilltalande och utbrett intresse. Detta är adidas Yeezy 350 Boost andra signatursko med adidas bakom Yeezy 350 Boost, och det ser ut som att det kommer att leva upp till hype.


Består av grå och svart primeknit, har adidas skor dam överdelen en enda konstruktion för överlägsen komfort och fri rörlighet. Den vita sålen kontrasterar med den grå och svarta övre för ett rent utseende för att få dig att se färsk i sommar. Färgbanan spelar upp adidas Yeezy 350 Boost-stil med neutrala toner. Stygn splittrar skon ner i mitten för att ha en high fashion look att stunt med klassen.


Yeezy säsongen närmar sig och Kanye tar till bordet ännu ett riskabelt par sparkar med adidas yeezy boost. Stövlarna är inställda att släppa under hösten / vintersäsongen. Skorna är en anka boot med det utillitära temat Yeezy säsong 1 med ballistisk mesh övre bland en mockaögonblick. Andra små detaljer inkluderar gummiband och spjutspjäll. 350 kommer igenom i fyra olika färgvägar med piratsvart, peyote, choklad och Moon Rock.


Den här nya siluetten kommer att byggas på samma sätt som tidigare adidas yeezy 350 boost pirate black motsvarigheter, men den här gången med en extra dragklapp på baksidan av hälen för att släppa på paret på bekvämt sätt. Boost-såggenheten ger skälig komfort att rocka på gatorna eller på banan. Men den här högmodila siluetten passar bäst för en stor händelse eller utekväll.


http://www.newseftwr.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com