Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'ętes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 20-08-2018 02:57:27

huotui
Nouveau membre
Date d'inscription: 20-08-2018
Messages: 2

Adidas Iniki Runner Billig

https://www.skortmall.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/n/ini005.jpg


Adidas Iniki Runner Billig föds sömlöst med modern Boost-teknik och komfort med vintage stil. Perfekt för alla som älskar att dämpa Boost och retro-etetiken från 1970-talet och 80-talet löparskor, är Iniki redo att bli nästa slutsilhouette från Three Stripes. Och du kommer att ha gott om färgalternativ i våren, som du kan se här av de otaliga nyanserna från pastellfärger som är perfekta för våren till mer traditionella marin och röda alternativ.

Det verkar som om vi har vår första förhandsgranskning av nästa Adidas Iniki Runner Köpa Consortium Sneaker Exchange-samling. Det finns ingen officiell bekräftelse ännu, men vi kan ganska säkert utgå ifrån det kommande "Patchwork" -paketet från Storbritanniens slut och Bostons Bodega kommer att bli nästa cross-continental Sneaker Exchange, efter tidigare eftertraktade samlingar som de från Sneakersnstuff / Social Status och Kith /Naken. Både den retro Haven och den retroinspirerade Iniki Boost Runner har premium lapptäcke denim, med den förra som får en solbränna övre med denimband och den senare i denimpanel över den övre.

Adidas Iniki Runner Online är en av de tre stripens senaste erbjudanden som har både sitt berömda dämpningssystem i Boost och hylder det förflutna med en gammal skolinspirerad övre med klassisk tre-strecks branding, mocka och nylon. Idag får vi ett ord att 5 nya färgvägar i Iniki Boost kommer att ledas till återförsäljare i juni 2017 i nyanser av Pink, Core Black, Collegiate Navy, Light Blue och Forrest Green, som alla har klassiska vita accenter och tuggummi.

Japansk herrklädermärke NEIGHBORHOOD fortsätter sitt långvariga samarbete med Adidas Originals med en frisättning av den helt nya Adidas Iniki Runner Billigt. NEIGHBORHOODs tag frambringar den klassiska svartvita färgväg som på något sätt aldrig blir gammal, hela tiden inleder en ny hälräknare och en svartfärgad Boost sål.

Vi har sett Adidas Iniki Runner Rea Boost-mästare vintage 70-talet vibbar med ett antal färgvägar som hänvisar till klassiska trestenslivsstift, men nu ser vi modellgrenen ut i nya områden med 10 kommande utgåvor den 20 april. Den retroinspirerade Iniki Boost Runner kommer att finnas tillgänglig i både mäns och kvinnors storlekar, allt från enkla vita vita mockaalternativ till moderna limegrön accenter, så att du kan glädja dig av Nike's underskrift.

För mer information, vänligen klicka här:www.skortmall.com

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com