Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 09-06-2018 05:24:03

vcbnghm
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-06-2018
Messages: 3

adidas eqt sort hvid

https://static.highsnobiety.com/wp-content/uploads/2016/12/01192559/adidas-eqt-support-adv-white-black-00.jpg

Hans butik har to Adidas EQT adidas sko herre sale udgående par senere i denne måned - EQT Support ADV og 93/17 Future Boost - og er baseret på den originale løbende farvelægning af Adidas EQT Running '93 løbende support, som kom en version Grå, sort og rød næsten 25 år siden. Paret bliver kaldt Våben og hylder Kreuzberg og Berlins historie med EQT.

Normalt kan jeg ikke lide, når adidas sko butik butikker tager fat på O.G. Colorways til et projekt. Jeg kan godt lide at gøre noget nyt. Men da vi begyndte med designprocessen, havde jeg ideen om at tage mine to yndlingssko fra Udstyrslinjen, og jeg blandede detaljerne i begge sko, siger Leuschner. Vi havde ideen om at give dem titlen Coat of Arms, fordi vi gav dem logoet for vores distrikt, Kreuzberg, i byen. Logoet viser broen foran vores butik.

Strasser og Moore konkluderede, adidas sko dame 2018 at Adidas måtte belønne den fokuserede tilgang til performance og dedikation af Dassler til rene genstande. Deres koncept afviste svindel og tendenser til fordel for et foldet design, der gav klare og håndgribelige fordele for bærere. Vi besluttede at kalde det udstyr, fordi det ikke er absurt, siger Moore. Ingen bekymrer sig om, hvordan et udstyr tilhører. De vil vide, hvor meget det virker. De fremlagde deres ide til Adidas, som introducerede samlingen til verden i 1990.

Den første udgave af Adidas adidas eqt sort hvid Originals EQT har set en fed Turbo Red-model, der hæver de klassiske aspekter af den ikoniske linje af 90'erne. Efter at have gennemgået de nye farver af EQT Support ADV og EQT Support 93/17 løftede sportsgiganten sløret over de andre par af kassen, der vil blive frigivet den 26. januar. Support EQT ADV, EQT Support Ultra og EQT Support RF er også udstyret med en aggressiv ladning bestående af sorte, hvide og røde toner.

http://www.typersko.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com