Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 08-06-2018 07:40:54

jeremydhr@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-06-2018
Messages: 4

Nike Air Max Plus Schoenen Kopen

http://www.zandolo.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x252/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/18marnk132_3.jpg

De Nike Air Max Plus Schoenen Kopen is al jaren een geschikt lifestyle-model op de Europese markt waar het bekend staat als de Nike Air Max TN, en nu vindt het eindelijk een groove in de Amerikaanse markt dankzij een aantal unieke releases. Deze twee aankomende 'Summer Satin'-uitvoeringen vervangen de traditionele mesh-basis en synthetische vlamachtige overlays met een monochrome satijnen constructie voor een unieke nieuwe look. Verkrijgbaar in een emaille groene colorway en een vreemd verleidelijke plum fog pasteltint, hints van reflecterend 3M materiaal land op het spatbord voor een extra touch. Welk paar voel jij je? Ga door voor een beter overzicht van de nieuwste Nike Sportswear zomercollectie hieronder en weet dat elk van deze satijnen lifestyle-releases Nike SNKRS zal treffen op 3 juni.

De Nike Air Max Plus Groen Opruiming is altijd al een hit geweest op de Europese markt, maar wordt langzaam een ​​uitgelichte retro stateside. Met meer interesse in het lopende model uit de jaren 2000 met de alomtegenwoordige vlamachtige ondersteunende overlays en een van de originelere Air Max-eenheden tot nu toe, vandaag bekijken we een paar paren die klaar zijn voor de zomer en voorzien zijn van een versterkt gaas voor een geventileerde rit . Een koele schaduw van Racer Blue en een vleugje levendige University Red voegen een nieuwe draai aan de Air Max Plus, perfect voor de warmste maanden. Bekijk de nieuwste kleuren van Nike Air Max Plus in de winkel voor de zomer en pak je maat via Foot Locker.

De Nike Air Max Plus, die soms bekend staat als de Nike Air Max Plus Online Kopen, was een van de meest gewaagde releases die in 1998 werd uitgebracht. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom dankzij een vlamachtig overlay-systeem dat prestatiesamenhang combineert met een patentglans van een futuristisch webbing om lockdown-ondersteuning toe te voegen. Het silhouet is sindsdien een populair facet in de harten van Europese sneakerheads, en ze zullen vooral blij zijn met het aankomende 'Love / Hate'-pakket. De Air Max Plus schittert in een hoog contrast rood en zwart thema, omdat je kunt kiezen tussen de twee tinten voor je spiraalbodem terwijl lakleer het spatbord raakt. De kans is groot dat beide paren Europese exclusives blijven als ze op 26 maart overzeese winkels bereiken, maar degenen onder u die stateside zijn, kunnen dit voorjaar nog hopen op een Amerikaanse release. Als dat het geval is, houden we u hier op de hoogte via Sneaker Nieuws.

DeNike Air Max Plus Nederland is altijd al een kop-draaierige sneaker sinds het debuut in de late jaren 90. De vlamachtige overlays, de neus van een lak van lakleer en het slimme gebruik van hellingen in de loop der jaren hebben allemaal een sfeer gecreëerd voor deze Nike-retro om te gedijen op overzeese markten, en hij heeft ook een aantal traction states te pakken. De nieuwste kleur van vandaag staat bekend als de "Chili Pepper", een unieke donkerrode look die geïnspireerd is door de schaduw van je favoriete hete sauzen. Bekijk hieronder een beter beeld en weet dat je vandaag je paar kunt ophalen van geselecteerde internationale plekken zoals Foot Locker in Australië.

De Nike Air Max Plus Wit Goedkoop krijgt een andere woeste colorway voor zijn trouwe fans met deze nieuwe 'White Tiger'-vertolking. Door de witte basis met zwart-wit vervaagde 'strepen' lijkt het inderdaad op een witte tijger, het klassieke 1998 Air Max-model staat klaar om dit voorjaar door de straten te sluipen. Helaas voor Air Max Plus-liefhebbers in de VS, lijkt het erop dat dit misschien nog een andere Europese exclusiviteit is bij Foot Locker, maar blijf op jacht naar hen, omdat je nooit weet waar ze kunnen verschijnen.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com