Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 12-05-2018 10:48:32

sight
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-05-2018
Messages: 3

Adidas NMD cs2

http://www.gelbneu.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/c/schu474-1.jpg

adidas introduceerde de Adidas schoenen Opruiming Futurecraft 4D voor het eerst bij de eerste poging vorige week omdat de schoen exclusief gedaald was bij geselecteerde boetieks in Ny. Nu kijken we naar een andere versie van de futuristische sneaker die naar boven is gekomen, een samenwerking met de op New York gebaseerde artiest Daniel Arsham. Arsham en ook adidas zullen geen andere mensen zijn om samen te werken, omdat twee samengewerkt worden voor een paar producten in nieuwe tijden. Gesynchroniseerd met het adidas Futurecraft 4D Arsham Potential, deze colorway zal worden uitgevoerd binnen Aero Green binnen de Primeknit hogere nike sneakers, nl verkoop en een nieuwe bijpassende 4D enkelvoudseenheid.

Dat adidas Adidas damesschoenen Nieuw Nuts BYW LVL ONE, BYW dit betekent (BOOST A person Wear), sneakers zijn die de creativiteit uit de adidas veldhockeymodellen uit de jaren 90, zoals de Crazy 8, met een bredere basis zullen gebruiken die de enkels meestal beschermen door te rollen. Dit model wordt gedefinieerd als een vervanging door een lichtgewicht bovenwerk, een geavanceerde vetersluiting en een nieuw, uit drie pods bestaand LIFT-zoolsysteem, adidas-originelen en voor ultieme flexibiliteit en comfortkleur in zwart / wit.

Deze verschillende Adidas Heren schoenen ademend adidas NMD Racing Primeknit is absoluut een bijgewerkte versie van het populaire NMD-silhouet in 2010 en is te zien in niet één maar twee kleurrijke keuzes van Vivid Pink en Ash Grey / Blue Tint. Het silhouet is absoluut ontworpen met behulp van een meer verfijnd Primeknit-bovenwerk dat een sok-achtige halsband bevat, suède je achterste hielkap en gelaste Three Stripe-branding aan de zijkanten. Verschillend wit Verbeterde tussenzolen, EVA-inzetstuk voor de hiel, TPU-stabilisatoren in de adidas damesschoen van de adelaar en een grote NMD-eenheid completeren de theorie helemaal.

De adidas NMD CS2 Adidas NMD cs2 moet nog nieuwe kleurvlakken krijgen naast het feit dat hij eindelijk te koop wordt aangeboden in het bekende driedubbele afrikaanse amerikaanse kleurenprogramma. Het silhouet van de City Sock 2 draagt ​​in principe een primeknit met een patroon dat hoger bedekt is rond zwart, terwijl kleinere knallen met roze opdoken op de specifieke sokachtige trainingskraag. Contrasterende witte detaillering verschijnt omgekeerde mensentrainers, uk op de eigenlijke hielpriktabs, terwijl zwarte EVA-looppasschoeninzetstukken, Boost-tussenzool en rubberen buitenzool de vorm helemaal completeren.

http://www.champste.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com