Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 12-05-2018 08:45:31

Rachelaac@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-05-2018
Messages: 4

Adidas Yeezy 350 Boost Pris

http://www.muedoo.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/j/jj659.jpg

Adidas Yeezy 350 Boost Pris kommer tilbage den 24. september og byder på den solrøde sidepanelstrimmel til et rigtigt hovedvendende udseende, men for de af jer interesseret i noget tættere på "Pirate Black" æstetik, se ikke længere end denne udleverede prøve forhåbentlig frigive hos detailhandlere i år. Yeezy Boost 350 V2 nyder godt af en næsten helt sort Primeknit vævet slip-on øvre, mens en TPU bur lukter den skjulte Boost i hele mellemsålen for en ekstra behagelig tur.

Ja, baby-størrelseAdidas Yeezy 350 Boost Danmark 2018 sneakers er en ægte ting, og nej, de vil ikke være billige. Strenkt for babyballerne derude, vil den kommende spædbarnsstørrelse af Yeezy Boost 350'erne koste $ 120 pr. Par. Her er billedet "Pirat sort", og du kan også forvente, at den originale "Turtle Dove" -version også falder hurtigt. Hypebeastbørnene (eller forældrene) bliver nødt til at vente på en officielt bekræftet udgivelsesdato, men nu ved du i det mindste, hvor meget børnet Yeezy Boost 350 koster i detailhandel.

I dag giver vi dig et eksklusivt kig på Adidas Yeezy 350 Boost Pirate Tilbud i all-white. Denne sko er ikke udgivet til offentligheden og blev kun givet til tætte venner og familie i Kanye lejren, men det betyder ikke, at en offentlig udgivelse er uden for spørgsmålet. Dette prøvepar af Yeezy Boost 350 har en hvid Primeknit-øvre med striber af lysbrun i samme mønster som de tidligere 350 udgivelser. Derudover har den hvide ydersål en fastere tekstur end den sidste hvide sål 350, "Turtle Dove". Nyd et detaljeret udseende og hold øje med mere eksklusivt udseende på kommende Yeezy-fodtøj. Takket være Sami til skoene.

Optaget besættelse overAdidas Yeezy 350 Boost Turtledove DK"Light Gray" udgivelsen? Vi er her for at distrahere dig med et første kig på den kommende adidas Yeezy Boost 550 i sort / hvid farveway. Denne særlige stil blev først set under det massive Yeezy Season 3-show i en mørk brunfarve / orange farveway, men det ser ud til at en sort / hvid version også er en del af blandingen. Den berygtede "stribe" på den øvre er faktisk Primeknit materiale (ikke en overlay) og mellemsål design er lidt anderledes, ligesom trækkraften på bundsålen. Der er endnu ikke nogen frigivelsesoplysninger til denne sko, så hold dig opdateret for opdaterede udgivelsesoplysninger om alle dine Adidas Yeezy-behov på Sneaker News.

Adidas Yeezy 350 Boost Blå Grå-Hvide Danmark er tilbage i morgen, genopfyldning igen i "Pirate Black" farvevejen. Kanye har lovet, at Yeezy Boost 350 ville være mere tilgængelig, og adidas har fulgt igennem i denne ende med genudgivelsen, at Sneaker News først brækkede nyheden om. Morgendagens udgivelse af Black Yeezys vil ramme globale detailhandlere som Finish Line og på adidas Confirmed app, samt et komplet udvalg af butikker, der kan findes her. Vil du prøve at samle et par? Fang et sidste kig på en af ​​de mest populære farveveje i 350 Boosts nedenfor, og ved at du kan finde din størrelse lige nu via eBay.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com