Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 12-05-2018 08:21:36

garlic
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-05-2018
Messages: 3

nike damesschoenen Nieuw

https://cdn.everysize.com/L/1384550-nike-sportswear-air-max-axis-sneaker-kinder-sneaker-ah5223-100.jpg


Nike Air Max Axis nike schoenen Opruiming is een eerbetoon aan de iconische Air Max 97 en Air Max 98-modellen, met een vleugje moderniteit.

Nike Air Max Axis nike damesschoenen Nieuw is uitgerust met een zichtbare Max Air-eenheid in de hiel voor optimale demping en bescherming. Het bovenwerk is gemaakt van ademend mesh-materiaal zonder steken, voor een schone, moderne look.

Nike's revolutionaire nike Heren schoenen ademend Air-Sole-eenheid werd eind jaren zeventig onderdeel van Nike-schoenen. In 1987 debuteerde Nike Air Max met zichtbare lucht in de hiel. Nu kon de gebruiker niet alleen het comfort van de Air-Sole voelen, ze konden het ook echt zien. En slechts een jaar later werd de volgende generatie Nike Air Max 90 een hit onder atleten, evenals verzamelaars, door het aanbieden van opvallende kleurencombinaties, minimaal gewicht en sterke demping.

Het nieuwe model heeft Nike Air Max Axis een klein logo aan de zijkant en de letters. Met een luchteenheid die rond de hiel loopt, krijgt de sneaker een moderne uitstraling. De AM Axis komt voor zowel vrouwen als mannen. Nike neemt groot door niet minder dan 7 kleurstellingen aan te kondigen!

http://www.witroze.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com