Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 11-05-2018 09:55:02

fiancee
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-05-2018
Messages: 3

Adidas sko speciel pris

https://www.lacesout.net/wp-content/uploads/2016/05/adidas-womens-defiant-tubular.jpg

Da Adidas først Adidas Mænd sko rabat oprettede Tubular træner i 1980'erne, blev den designet som basketball træner. At være en sko meget før sin tid gjorde det aldrig rigtig som en populær Adidas-sko før århundredeskiftet. Imidlertid så Nic Galway, VP for design til Adidas, et stort potentiale i trænerne, når de trawler gennem arkiverne. Med den nye teknologi, der nu er tilgængelig, arbejdede han for at skabe Tubular's vi ser i dag.

De blev kaldt Adidas sko speciel pris ""Tubular"" på grund af ydersålet design, som er modelleret efter slid af bil dæk. Dette giver skoen mere trækkraft og greb, og for at gøre dette var der ikke noget bedre end et bildæk til at bruge som inspiration.


Tubular har nu Adidas sko primeknit mange sub-stilarter, og kommer i lav-stigning, mellemstigning og højhus. Gør dem Adidas mest alsidige træner endnu. Tubularområdet omfatter nu Viral, Nova, Radial, Runner, Defiant, X, Doom og Mi Tubular. Hver træner er unik på sin egen måde, med evnen til at personliggøre dine træner også inden for rækkevidde.

Tubular er absolut adidas Tubular en af ​​Adidas mest unikke sko. Talrige stilarter er tilgængelige i forskellige farver, herunder hvid, blå, grøn, sort og mere. Der er absolut noget for alle i Tubular-serien!

http://www.sort5sko.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com