Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 08-05-2018 08:57:37

composer
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-05-2018
Messages: 4

Adidas-schoenen hete verkoop

https://i.pinimg.com/originals/0d/4c/77/0d4c7776530fabe70ffa2d074361218b.jpg

De Ultra BOOST X Adidas schoenen Opruiming voelt zo comfortabel aan. De handschoenachtige pasvorm rond de voet is moeilijk te beschrijven en de boost-tussenzool voelt ongelooflijk zacht aan. Ik kreeg deze schoenen net voor een lang weekend en ik overdrijf niet als ik zeg dat ik ze nauwelijks heb uitgeschakeld! Ze voelen geweldig aan. Het is echt iets dat je moet proberen en zelf kunt ervaren.

De schoenen Adidas-schoenen hete verkoop bovenaan zien hoe smal de Adidas Ultra Boost X is. Het toont ook de structuur van de primeknit rond de enkel. De primeknit is niet zo dik als de Ultra Boosts. De achterkant van de schoen is vrijwel hetzelfde, afgezien van de extra plastic hielkap op de Ultra Boosts (maar niet zeker of dat alleen voor esthetische doeleinden is). Beide hebben de Continental ™ rubberen buitenzool voor uitstekende grip.

Het is duidelijk Adidas-schoenen primeknit dat de adidas Ultra Boost X een minder rigide structuur heeft dan de Ultra Boosts. De plastic kooi werd vervangen door een flexibele ""kooi"". De Ultra Boost X heeft de pasvorm van een sok, wat betekent dat hij lichter is en zich aanpast aan je voet. Ik vind het ook interessant hoe agressief de hoek is aan de voorkant van de Ultra Boost, in vergelijking met de Ultra Boost X. Ik denk dat dat de rit op de Ultra Boost X soepeler maakt ... een natuurlijkere follow-through. Er lijkt ook meer boost™ -schuim te zijn in de Ultra Boost X van de middenvoet tot de hiel.

De UltraBOOST X adidas Ultra Boost X past als een sok. Ze zijn buitengewoon comfortabel. Ik trek deze aan en hou van de goede pasvorm van de schoen aan je voet. De sneaker heeft een zogenaamde 'Primeknit'-structuur die zich om de voet wikkelt voor verbeterde ondersteuning en ultralicht comfort. Ik droeg deze die op Paaszondag liepen en ze hadden geen last van mijn scheenboutjes die ongelooflijk was! (Ik vind er niet veel die de druk van elke stap op mijn schenen verlichten). De boost-demping is de meest responsieve schokdemping tot nu toe. De schoen voelt heel stabiel aan als hij aanstaat en stoort de huid rond de enkels niet.

http://www.prijsam98.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com