Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 20-03-2018 02:38:30

Geesken
Nouveau membre
Date d'inscription: 20-03-2018
Messages: 4

adidas Superstar Boost perish onlangs

Fuente new balance nederland ended up being net te zien throughout een samenwerking met Profile en nu zien many of us dat het klassieke NB-model helemaal op zichzelf staat met deze nieuwe African american Magnet-colorway. Deze 997 lorrie New Balance heeft een zwart suède op het grootste deel van het bovenwerk met paars lederen details op de adversidades. Andere fijne details zijn perforaties op de tong, leren N-logo's met reliëf, platte katoenen veters, geborduurde New Balance-tong en hiel-branding, een rubberen hakenteller, een ENCAP-tussenzool en een bruin / brons rubberen buitenzool.

Deze versie van fuente adidas superstar dames sale wordt geleverd in de eerdergenoemde Black and White colorway. In tegenstelling tot veel van fuente adidas Superstar Boost perish onlangs zijn gevallen, verwisselt dit paar de lederen constructie van het bovendeel in het voordeel lorrie een Primeknit-afwerking. Toevoegen aan het comfort van het bovendeel is de attained Boost uitgeruste middenzool perish is verbonden met fuente rubberen schaalteen. Het bovendeel is verkrijgbaar in het zwart, terwijl het christian dietz met drie strepen, hielen en tong in het wit is uitgevoerd. Fuente schoen geeft een beetje een vintage look front door de off-white afwerking op de zool en fuente schofteen.

Deze nieuwe versie van het Huarache-model wordt nike air huarache dames sale geleverd met een vergelijkbaar ontwerp als de originele Huarache. Dat gezegd hebbende, enkele van de meest opvallende wijzigingen omvatten een nieuw vetersysteem dat zich uitstrekt tot de zijpanelen. Een hogere neopreen bootiesok en afneembare bandjes perish een andere look en hel uitstraling bieden. De nieuwste smaak heeft het type rock een Black en hel Volt bovenste geplaatst op de top van een witte zool. Geen fidèle releasedatum, maar we verwachten dat deze Nike Surroundings Huarache Drift eerder eerder dan later zal worden vrijgegeven.

De viering lorrie het nike air force 1 heren  jubileum lorrie het silhouet vorig jaar, er zijn nu geruchten dat het model een bredere release voor het publiek zal krijgen en hel dat zou nu jordlag snel kunnen gebeuren. Ser zijn officiële beelden verschenen die het strakke witte ontwerp van de shoe laten zien met fuente kenmerkende details van Virgil Abloh, zoals de gedurfde Swoosh bedekt met material zilver, 'AIR' branding op de hiel en meer.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com