Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 29-01-2018 02:29:35

cdforiehds25
Nouveau membre
Date d'inscription: 29-01-2018
Messages: 3

adidas adi ease premiere adv

https://hypb.imgix.net/image/2015/03/adidas-adi-ease-woven-black-gum-1.jpg?q=75&w=800&fit=max&auto=compress%2Cformat

Filmen, som vil debutere i Los Angeles, men adidas adi ease premiere adv for filmen har frigivet en smule, før de sikrer, at de, der er til stede, har dem til at bære. For et simpelt udseende har de anvendt White gennem basen med premium læder sammen med kryds søm på tåen. Følgende er grønne accenter, der lander på de tre striber, linerhæl og tunge. Afslutningen af ​​dette par er Gold 'Away Days' på siden.

Denne gang sidste år udgav adidas tydeligt en speciel white-out version af Adi-Ease silhuetten via skateboarding imprint. Kørslen var dog ret begrænset, og adidas har følgelig fulgt op med frigivelsen med en inline-udgivelse af sneakeren. Som sådan kommer adidas adi-ease kung fu shoes her med en uberørt hvid læder øvre, der hviler på toppen af ​​en vulkaniseret hvid ydersål. En passende, holdbar og for ikke at nævne alsidig mulighed for det varme vejr (og året rundt), gå over til detailhandlere som Sneaker Politics for at hente dit nye par favorit hvide spark.

Den nye adidas adi ease daewon song er klædt i en sort, hvid, rød og blå farvekombination. Konstrueret med sort læder på overdelene, mens hvide påføres den serrated Three Stripes branding på panelerne. Brugen af ​​Rød og Blå ses på indersålene, blonder og udsål. På panelerne er Daewons navn, som er gjort i Gold. Udførelse af udseendet er lodret tuning branding broderet.

Denne adidas originals adi-ease classified trainers er fremhævet med blomsterprint over overdelene, mens du er på lærredsbaseret. Efterfølgende har vi tekstil på liner mens læder lander på Three Stripes branding, der kan ses på siderne. Mens nuancer af Blue overvejende dækker overdelene, bruges Orange på blomsterne, mens White dækker adidas branding på tungen, liner, mellemsål og vulkaniseret ydersål.

http://www.skarpepriser.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com