Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

#1 22-08-2014 10:04:05

ombsniaty
Nouveau membre
Date d'inscription: 22-08-2014
Messages: 3

NIKE ontworpen om iedereen te laten profiteren van het product

Het aantal topsporters is minimaal, maar heeft een sterke straling. Het gebruik van atleten voor Nike producten die meer dan een propaganda te doen, maar alleen Nike is het meest succesvol gedaan. new balance outlet het bedrijf een woord, het geheim van het bedrijfsleven is voor de atleten om hoogwaardige schoenen te produceren, laat ze gaan in de mode voor, anderen zullen volgen de markt te volgen. 1984 Nike en Jordan tekende een contract voor vijf jaar, aan de Jordaanse staat ook gave Nike op voorraad, evenals een ongekende hoffelijkheid - voor gebruik op de Nike sneakers Jordan namen. De totale waarde van de Jordaanse totaal van maximaal $ 1 miljoen per jaar. Deze prijs is 5 keer Adidas en Converse uit van de prijs.

Adidas en Converse denken Jordanië is een product woordvoerder, maar niets, niemand dacht dat hij zou een marktstrategie en de hele sportschoenen, sportkleding kern productielijnen worden. "Fortune" magazine is gepubliceerd in een in het oog springende rapporten die de Nike de financiële situatie op het moment, tekende een dergelijk contract is een grote fout. De resultaten zijn bewezen, Nike de samenwerking met Jordanië is een "overwinning" van de transactie, dat is grotendeels te danken aan de Jordaan, hij overtrof de verwachtingen van veel mensen. Impact van Jordanië new balance dames online is enorm. Jordan, die de energie, het prestige, het uitstekende niveau van de concurrentie en spannende sportieve geest belichaamt, Nike schoenen te worden gehouden met de cirkel, maken een grote drukte net populair geworden in de Verenigde Staten basketbal. Bijna 's nachts, als het niet vanuit een sales oogpunt, Nike is uitgegroeid tot de toonaangevende high-end basketbalschoenen producten.

New Balance schoenen is een zeer gewilde klassieke serie, de zichtbaarheid van het luchtkussen ontwerp (Zichtbare Air) om de beste Valentijnsdag geschenk: Nike Air Max 2013 roze shoes.The beste cadeau voor Valentijnsdag: Nike Air Max 2013 roze shoes.Created legendarische status van het merk Nike voor 25 jaar, in het voorjaar van dit jaar gestart met de nieuwe Nike Air Max 2013 ontwerp, remodeling Max luchtkussen-eenheid tot ongekende lichte lopers, Rouhuan en flexibiliteit te bieden. 2013 Valentijnsdag, zal Nike Nike Air Max 2013 roze hardloopschoenen lanceren tijdens de feestdagen. Daarnaast is een aantal winkels landelijk zal worden gelanceerd in dezelfde periode exquise Valentijnsdag roze verpakking, is de sport van zijn of haar beste cadeau Valentijnsdag liefde.

Zo vroeg als 25 jaar geleden, Nike schoenen op met Air geschiedenis herschrijven. Agenten dragen, onmiddellijk zal er een ander gevoel, echter, wordt deze kritische technologie verborgen in het schuimmateriaal van de schoen bij de bodem bij de consument onzichtbaar. Bij toeval, een ontwerper bij new balance 574 dames controleren steekproef gevonden in de schoen tussenzool schuim sandwich bij het verwijderen uit de mal links aantal gaten, die deel uitmaakt van het kussen apparaat. Deze ontdekking voorgoed veranderde het gezicht van de industrie. In de 1987 versie van de Nike Air Max schoenen, markeren het begin van het zichtbare type technologie. Sindsdien zijn er elke generatie van Air Max sneakers geweest op basis van een verbeterde, met meer demping, maar wijst ook op de groeiende vermogen om te innoveren.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com