Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

Florahwilliams
26-02-2020 08:43:27

We not only provide Agriculture Writing Services for our clients but help them understand Online Custom Agriculture Writing Services procedures so that they can gain award winning Academic Agriculture Writing Services knowledge.
https://www.meldaresearch.com/agricultu … -services/

woosh@msgsafe.ninja
11-02-2020 11:13:08

Na voorbij te komen op de donderdag-dag, zijn de obscure inspiraties van de Supreme x Kopen Air Jordan 14 uitverkocht zoals verwacht, maar zoals een paar eerdere samenwerkingsreleases van het label, is het mogelijk dat we een tweede kans zien om te kopen met een late aankomende set van officiële afbeeldingen die de waarschijnlijkheid nog verder bewijzen. In de meest gedetailleerde look tot nu toe komen beide paren - een zwart / blauw en wit / rood - in volle glorie met hun metalen studs permanent in hun profiel tot de hielomslag.

https://www.nodtobesale.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/4/8/487471-100_1.png

Contrasterende hits van hun accenttint naar keuze worden spaarzaam in het tongornament gebloed, wat "SUPREME" in vetgedrukte letters weergeeft, evenals het Jumpman-borduurwerk uitgestrekt over de vamp. Air Jordan 14 Bestellen Achtertabs sport de gebruikelijke mix van iconografie terwijl het dragen van een moeilijk te missen "23" met de rest van de streetwear opdruk van de branding voor de speciaal gemaakte binnenzool.

Na lekken, prijsaankondigingen en veel speculatie is het officieel gemaakt: Supreme’s samenwerkingsverband Air Jordan 14 te Koop zal op 13 juni verschijnen. De straatcultuurtitanen uit New York namen een diepe duik in het verleden van Michael Jordan voor hun inspiratie, omdat ze schijnbaar afkomstig waren van een leren jasje met studs waarin MJ in de jaren 90 was gefotografeerd. Het ene paar heeft een zwarte basis met blauwe accenten voor een directe knipoog naar het bovengenoemde kledingstuk, terwijl het andere een meer traditioneel Jordan-stijl wit, zwart en rood schema biedt.

Elke sneaker heeft dan veel zilveren studs, plus co-branded details op de tong, de badge van het kwartemailschild en het rubberen paneel van de hiel. Air Jordan 14 Schoenen Een kenmerkende verchroomde middenvoetplaat en co-brand hangtags maken het uiterlijk compleet. Zoals eerder gemeld, zullen ze retail. Er is een release gepland op donderdag 13 juni in de Supreme-webwinkel / Supreme-retaillocaties, en op zaterdag 15 juni volgt een release in Japan.

De liefde van Michael Jordan voor Ferraris is goed gedocumenteerd, dus Jordan Brand steekt deze zomer zijn pet naar de Italiaanse sportwagenfabrikant van wereldklasse met een Air Jordan 14 Dames/Heren "Yellow Ferrari". Een spirituele opvolger van de met rood suède uitgeruste AJ14 2014 "Ferrari, ”Deze opvallende gele make-up kiest er in plaats daarvan voor om een ​​beroep te doen op de secundaire kleur van het bedrijf en suède om te ruilen voor leer, waarbij de gehele zijzijde, mediale zijde en toebox in het elegante gele materiaal worden aangekleed.

www.nodtobesale.com