Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

woosh@msgsafe.ninja
11-02-2020 10:35:50

Hun gezamenlijke release, die uiteindelijk hun geest bij elkaar brengt, is een ode aan Japan zonder het openlijke nationalisme waar de mita-regisseur afkeer van lijkt; in plaats daarvan trokken ze de vlag door kleurblokkering alleen met zijn dieprode bij de teen en blanken elders die knutselden om te sluiten maar nog steeds minimale gelijkenis. Kopen Asicstiger De tijgerstrepen naar de zijkant lijken volledig over te gaan in de neutrale terwijl de mediale asymmetrie bevordert door middel van lichte blues en spaarzaam gebruik van warmere accenten.

https://www.goodsnkrs.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/s/asics-1191a211-101-tarther-og-1.jpg

Wat meer is, het paar lijkt te spelen op zijn meest iconische functie - de gespleten tong - met een waterdichte ritssluiting in het midden van de gewatteerde constructies. Asicstiger Verkoop Uitgesproken en soms luid, verbergen ze ook enkele passende paaseieren, drukken ze "FAR EAST" langs de buitenzool en stempelen ze naar binnen met de achternaam van beide partners om de colorway verder te ontwikkelen als een persoonlijk project.

De Asicstiger te Koop is gelukkig vorig jaar dankbaar teruggekomen en viert zijn verjaardag met OG-schema's die de erfenis van zijn maker eren. Met kleine korte films over de creatie ervan en een rijkdom aan anekdotes die circuleren over de hoogtijdagen van de rage-rage - waarin het model de overhand had - plaveit het langzaam een ​​eigen weg, net als de nieuw leven ingeblazen Kayano 5. Nu gekleed in een bijna volledig zwart bovenste, het paar houdt dingen relatief stil; suède en meer textuur mesh outfit de hele kit in hits van de donkere schaduw, met de verschillende materialen visueel contrasterende door hun individuele texturen.

Hoewel de plannen voor de aankomende Olympische Zomerspelen in Tokio grotendeels zijn achtergehouden door belangrijke spelers in de sportkledingruimte, is Asicstiger Schoenen een van de weinige merken die begonnen zijn met het onthullen (en vrijgeven) van schoenen met betrekking tot de concurrentie of de gaststad. Begin van het jaar met een GEL-Kinsei OG gedaan in de kleuren van het ringlogo van de Olympische Spelen, heeft het Japanse instituut onlangs dezelfde samurai armor-geïnspireerde sneaker gekleed, evenals zijn GEL-Kayano 5 en Lyte, in een crème en rode outfit als onderdeel van de collectie “Retro Tokyo”.

Deze versies bevatten ook luidere rode en blauwe kleuren en modellen zoals de GT-2000 8 en herdenken het Japanse erfgoed van Asicstiger Heren/Dames en bieden een uitgebreid scala aan opties voor potentiële toeschouwers van de spellen. Deze groep met drie schoenen is echter misschien wel het meest geschikt voor het dagelijks leven zodra de Olympische razernij sterft vanwege het schone kleurenpalet. Door te kiezen voor een variatie van wit of gebroken wit op het bovenwerk, siert elk paar in deze trifecta zijn profiel Tiger-logo's in hetzelfde gewaagde rood op de vlag van het gastland. Elders op de schoenen komen hits van blauw subtiel samen in de mix van branding, eyestays en andere kleine details.

www.goodsnkrs.com