Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

woosh@msgsafe.ninja
11-02-2020 08:40:19

Door te blijven bewijzen dat er geen betere tijd is om fan te zijn, brengt adidas Yeezy het felbegeerde Adidas Yeezy Boost 500 Vendita silhouet opnieuw uit, maar nu in zijn opvallende "Stone" -kleur, veranderde niet alleen de paletten zelf, maar de structurele make-up als goed. Net als zijn high-top tegenhanger, wordt de basis van het model zelf verwijderd van de mesh-achterkant; in plaats daarvan bevat het nu een opvallende nylonkit die waarschijnlijk de stabiliteit verbetert en tegelijkertijd veel visueel volume toevoegt.

https://www.asosyoox.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/v/fv3573_1.png

De luxe aanklagen op zijn verschillende overlays, echter, blijven trouw aan hun vorm, en gaan zelfs zover om verbinding te maken met vroegere notabelen met zijn herinnerende zandachtige schaduw. Adidas Yeezy Boost 500 In Offerta Gumbodems voegen ieders favoriete levensstijldetails toe, waarbij veel van de rest van de constructie blijft zorgen voor een meer bescheiden, bijna desert trooper-uiterlijk. Kijk hier nog eens goed naar het paar

Nadat ze vorige maand in eerste instantie een vroege release bij de Jesus is King pop-upervaring zagen, geven Kanye West en de Three Stripes dit weekend hun gloednieuwe Adidas Yeezy Boost 500 Online Negozio officieel vrij aan het publiek. Terwijl de traditionele vorm consistent wordt gehouden, evolueert het lifestyle-silhouet zo lichtjes door de materialen om te schakelen voor een look die beter is afgestemd op het winterseizoen.

Gaaspaneelconstructies die meestal door het bovenwerk aankomen, worden nu verwisseld voor vlezige lycra-synthetische stoffen die door de gesegmenteerde ramen schijnen voor een esthetiek die sterk lijkt op vakantiepufferjacks. Scarpe de Adidas Yeezy Boost 500 Kleurenpaletten blijven trouw aan Yeezy DNA, kiezen voor verschillende tinten neutrale tinten en worden naar beneden afgerond met een klassieke gomzool.

De Yeezy 380, Adidas Yeezy Boost 500 Uomo, Yeezy 700 MNVN en Yeezy basketbalschoen zijn slechts enkele van de nieuwe silhouetten die op het punt staan ​​te worden geïntroduceerd in de adidas Yeezy-schoenenlijn. Toch zijn de pacemakers van het groeiende merk van Kanye West de steunpilaren van de huidige generatie, zoals de Yeezy 500, de stevige schoen die vrij selectief is uitgebracht sinds de introductie in 2017. Hierna volgt deze "Stone" colorway die in lijn blijft met de neutrale aardetinten, maar met pluche bovenwerk van neopreen onder de suède overlays.

www.asosyoox.com