Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

n0tmobf9
11-02-2020 04:56:41

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2019/06/Nike-Air-VaporMax-Plus-Wolf-Grey-Dark-Grey-Release-Date-4.jpg


Het nieuwste model om hulde te brengen aan een stopgezette sneaker is de Schoenen Nike Blauw. Compleet met een wolf grijs, wit en moesson blauw kleurenschema, deze lifestyle runner is een eerbetoon aan de originele Air Max sneaker box uit de jaren '80, waarbij de onderkant van de box een tweekleurig grijs streeppatroon en een tonaal fel oranje had top. Hier is het ontwerp omgekeerd, zodat de heldere VaporMax-eenheid oranje wordt weergegeven, terwijl het bovenwerk van textiel de bovengenoemde strepen heeft. Het eerbetoon wordt voltooid door een witte ruit op de enkel, een retro-tonglabel en een UPC-code op het treklipje van de hiel.


De zomer is voorbij, maar de Schoenen Nike Nieuws is geïntroduceerd in een nieuwe levendige "Neon Red" colorway voor zijn nieuwste variatie dit seizoen. Samengesteld uit gevormd neopreen over het bovenwerk, is de synthetische golvende vetersluiting overlay roze gekleurd voor extra levendigheid. Meer roze stroomt door de tussenzool, terwijl hits van marine worden toegepast voor de veters, merkgebieden en een deel van de buitenzool. Ten slotte maakt een licht getinte roze VaporMax-zool het ontwerp compleet.


Vaak aangeduid als een hybride, combineert de Schoenen Nike Heren het bovenste deel van de Air Max Plus met de onderste dempingseenheid van de Air VaporMax. Dit aankomende aanbod van de Nike Air VaporMax Plus heeft een zwart bovenwerk gecombineerd met Lime Green plastic overlays en bijpassende stiksels. Het toevoegen van een mooi contrast zijn goud en roze accenten aangevuld met getinte VaporMax zool.


Voor degenen die fan zijn van het hybride Nike Vapormax Plus Wolf Grey silhouet, dat elementen uit de VaporMax en Air Max Plus combineert, heeft Nike zojuist een gloednieuwe "Aurora Green" colorway laten vallen. Gekleed in een wit, zwart, aurora groen en kosmisch klei kleurenschema. Deze Nike Air VaporMax Plus heeft een rasterachtig patroon over zijn bovenwerk met doorschijnende kooi-overlays bovenop een duidelijke VaporMax-zool over de volledige lengte.


https://www.waardefoot.com/