Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

ameliorate
26-06-2018 10:17:02

https://1.kixify.com/sites/default/files/imagecache/product_full/product/2018/01/21/p_21339226_107647416_1614591.jpg

Du kan være Adidas sko Beste pris sikker på at vi ikke har sett den siste utviklingen av adidas galne, populære NMD-modell. Etter å ha fått nok av versjoner av XR1 og OG, ser City Sock å ta på seg også et større stadium i år. Her ser vi to tonale fargeskjemaer som har en allsidig yttersåle.

NMD CS1 kommer i full-stealth Adidas sko varm salg modus. Øvre er laget av tre sammenhengende Primeknit-mønstre, alt i en enkelt nyanse med svart, men med subtilt endrede teksturer. Modellens BOOSTTM mellomsåle gir brukeren ytterligere støtte og pute. Den suppleres med en ripplet yttersåle som gir ekstra grep og gir NMD et tøft utseende.

The Good Will Out Adidas kvinner sko Komfortabelt plukket et tema for sin tolkning av NMD CS1 som ikke kunne t noe bedre. Den passer til den nåværende trenden med å utforske bruken av funksjonelle klær og fottøy i urbane omgivelser. Denne svarte NMD CS1 er enda en slående utførelse av en allerede ikonisk silhuett.

Helt ærlig er Adidas NMD cs1 det lett å forestille seg at konsekvent å gjøre NMD stor er vanskelig uten å gjenbruke eldre konsepter. Men så lenge en av disse konseptene er en Gumsåle, vil de fleste sneakerverdenen ta det omtrent en hvilken som helst dag. Tilgjengelig i tonal hvite og svarte ordninger, begge parene er tilgjengelige i dag. Finn begge versjoner av adidas NMD City Sock nå.

http://www.weibeast.com/