Forum sur les Jeux Gratuits

Forum du site sur les Jeux Gratuits : http://jeuxfun.free.fr

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le nouveau forum de JeuxFun

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

e2efddsf
15-05-2018 09:27:23

https://fastsole-vhxacoez8fq.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2018/03/Nike-Air-Max-Plus-Le-Requin-White-Footlocker-Exclusive-03.jpg


Het is 20 jaar nike schoenen Opruiming geleden dat de Nike Air Max Plus TN Premium-schoen in 1998 werd gelanceerd als een hardloopschoen, met een nog nooit gezien silhouet en geïnspireerd op de schetsen van Florida's stranden door de maker Sean McDowell. De schoen vertoonde kleurverlopen die de zonsopgang en zonsondergang in Florida nabootsten in fel rood, oranje en paars, wat een gloednieuw productieproces vereiste.

Wat hem echter nike damesschoenen Nieuw onderscheidde, was de TN (Tuned Air) -technologie, wat betekende dat hij de Air Sole-technologie van een standaard Nike Air Max had, maar met strategische, structurele elementen onder de voeten voor extra stabiliteit.


Naarmate het begin nike Heren schoenen ademend van 2018 dichterbij komt, begint er meer versie van de Air Max Plus te verschijnen ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van het silhouet. De volgende stap naar de Plus is deze 'Team Red'-colorway die het ontwerp bijna volledig overspoeld ziet met die tint, met uitzondering van de piping en Swoosh-branding die je hieronder in zwart-wit kunt zien. De kleurblokkering van de Air Max Plus kan een aantal interessante looks opleveren, maar vaak kiest Nike 1 ervoor om het simpel te houden met tonale kleurstellingen, waardoor de unieke constructie centraal staat. Hoewel er nog geen officiële releasedatum beschikbaar is, zal dit paar waarschijnlijk binnenkort bij retailers verschijnen. Geniet voorlopig van officiële afbeeldingen hieronder en blijf op de hoogte van Sneaker News voor release-updates.

We houden van Nike Air Max Plus origineel en we hebben het hier voor jou bij Sun & Sand Sports met de Nike Air Max Plus TN Premium-schoen. Bekijk de 360 ​​van deze klassieker en pak je nieuwe kick-off uit om de aanloop naar Nike Air Max Month, maart 2018, te vieren.

http://www.witroze.com/